Новости и статьи > Автоматизуючі секційні гаражні ворота

Автоматизуючи секційні гаражні ворота

продукция компании HORMANN

 

Стельові приводи створені для виконання автоматизації воріт гаражних. Це секційні ворота середнього або невеликого розміру, які мають низький або стандартний тип підйому в приміщеннях з перемичкою близько 600 мм.

 

Монтаж їх здійснюється до напрямної, по якій рухається каретка. Сама каретка в рух приводиться завдяки роботі ланцюга, що і сприяє відкриттю і закриттю воріт. Коли ворота в закритому положенні, ланцюгові приводи сприяють надійної фіксації полотна. За рахунок цього відпадає необхідність встановлювати додаткові замикаючі пристрої. Привід поставляється в комплекті з системою розчеплення, вона допомагає вручну відкривати і закривати ворота при раптовому відключенні електроенергії.

 

продукция компании HORMANN

Приводи Навальні застосовують для відкривання і закривання секційних промислових воріт, площею до 45 кв. метрів. Це ворота з високою інтенсивністю використання. Також даний привід підійде для приміщення з перемичкою більше 600 мм. Навальні приводи можна встановити на промислові ворота будь-якого типу підйому. Монтаж їх здійснюється на вал, за рахунок обертання якого ворота і приходять в рух. Мотор- редуктор, що самоблокується, забезпечить механічне блокування воріт в тій ситуації, коли двигун перестане працювати. Це дозволяє не встановлювати на ворота додаткові замикаючі пристрої. Також в базову комплектацію входить аварійний ручний привід, за допомогою якого ворота можливо вручну відкривати і закривати, це необхідно при виникненні перебоїв з електроенергією.

Назад